Αγγλία

«Ο Βενγκέρ ήταν… μόνο υποσχέσεις»

Για τα όσα πέρασε στην Άρσεναλ και τις υποσχέσεις τις οποίες όπως υποστήριξε δεν τήρησε ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε ο Μαρουάν Σαμάκ.

Νέο ξεκίνημα στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Μαρουάν Σαμάκ, ο οποίος μεσοβδόμαδα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάρντιφ. Ο Μαροκινός επιθετικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του κάνοντας πολλά παράπονα για τα όσα του είχε υποσχεθεί ο Αρσέν Βενγκέρ σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

«Είναι προφανές πως αισθάνομαι λίγο ενοχλημένος γιατί άξιζα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με αυτό που μου προσφέρθηκε. Όταν ξεκινούσε η χρονιά ο Βενγκέρ μου είπε πως μπορεί να άλλαζε το σύστημα κάτι που σήμαινε πως θα αγωνιζόμουν μπροστά με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Δεν ήταν τίποτα περισσότερο από υποσχέσεις, αφού τίποτα δεν συνέβη. Όλα αυτά τα εξέλαβα ως έλλειψη σεβασμού», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x