Αγγλία

Ο Βενγκέρ στηρίζει τον Μόγες

Θέση υπέρ του Ντέιβιντ Μόγες πήρε ο Αρσέν Βενγκέρ υποστηρίζοντας ότι δεν του δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για να μπορέσει να αναδείξει τη δουλειά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο πλευρό του Ντέιβιντ Μόγες στάθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για την απόλυσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ υποστήριξε ότι δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στον σκοτσέζο συνάδελφό του για να μπορέσει να δουλέψει και να δείξει πραγματικά έργο στους «κόκκινους διαβόλους».

«Είμαι λυπημένος καθώς δεν του δόθηκε χρόνος και του εύχομαι κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι είναι το παιχνίδι πλέον. Δεν δίδεται ο απαιτούμενος χρόνος σε ανθρώπους για να μπορέσουν να δείξουν έργο και αυτό είναι μια μεγάλη φοβία για το άθλημά μας», υποστήριξε ο Βενγκέρ και συνέχισε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν θέλεις να έχεις ποιοτικούς ανθρώπους σε κάθε δουλειά τότε πρέπει να τους δώσεις και χρόνο να δουλέψουν αλλιώς οι ποιοτικοί άνθρωποι δεν θα θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμά μας. Ο μέσος όρος εργασίας σε κάθε αγγλική επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου είναι περίπου 11 μήνες. Κάθε άτομο το οποίο είναι παντρεμένο και έχει μια οικογένεια θα έχει μεγάλες αμφιβολίες πριν ασχοληθεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x