Αγγλία

Ο Βερόν μίλησε για τον λόγο που ο Μουρίνιο δυσκολεύεται στη Γιουνάιτεντ

Την άποψή του σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Η αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά από 27 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, είναι ο λόγος που ο Ζοσέ Μουρίνιο δυσκολεύεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον πρώην άσο της ομάδας, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Ο Αργεντινός μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» από το 2001 μέχρι το 2003 υπό τις οδηγίες του Φέργκιουσον και όπως τόνισε σε δηλώσεις του, η αποχώρηση του θρυλικού Σκωτσέζου προπονητή είναι ο κύριος λόγος που ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει δυσκολίες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Μουρίνιο για εμένα είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Ωστόσο, πιστεύω πως η Γιουνάιτεντ έχει δυσκολευτεί να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη μετά την αποχώρηση του Φέργκιουσον. Ο Μουρίνιο είναι φανταστικός προπονητής, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Ίσως να είναι ο κατάλληλος, αλλά μετά από όλα όσα κατάφερε ο Φέργκιουσον με τον σύλλογο, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να υλοποιήσει τις ιδέες του», τόνισε αρχικά ο Βερόν στο «Soccerex USA», και συμπλήρωσε:

«Η αποχώρηση του Φέργκιουσον είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ομάδα. Δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο της ακόμα, έχοντας κάνει ήδη αρκετές αλλαγές. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται, ενώ η Γιουνάιτεντ, μετά την αποχώρηση του Φέρκιουσον, έχει δυσκολευτεί πολύ να το καταφέρει αυτό. Όμως είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, οπότε ελπίζω πως θα βρούνε τις κατάλληλες ιδέες στο μέλλον», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου Αργεντινού μέσου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x