Αγγλία

Ο Εζίλ θέλει αύξηση, αλλά ο Βενγκέρ ξέρει ένα καλύτερο ανέκδοτο...

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μεσούτ Εζίλ είναι το νο1 θέμα που απασχολεί την Άρσεναλ. Όταν όμως αναθέτεις στον Αλσατό τεχνικό τις διαπραγματεύσεις, η οικονομία είναι σίγουρη.

Το συμβόλαιο του Μεσούτ Εζίλ λήγει το 2018, αλλά οι συζητήσεις για την επέκτασή του έχουν ήδη αρχίσει, καθώς επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της Άρσεναλ είναι η παραμονή του στην ομάδα.

Μοναδικό «αγκάθι» είναι η απαίτηση για αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, κάτι που κάνει τον –όχι και τόσο γαλαντόμο- Αρσέν Βενγκέρ να ανησυχεί.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αμείβεται με περίπου 160.000 ευρώ την εβδομάδα και τώρα φαίνεται να ζητά μία αύξηση της τάξεως των 70.000 ευρώ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ πάντως, αντί να καθησυχάσει τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με την παραμονή του Εζίλ στους «Κανονιέρηδες», θεώρησε σωστό να κάνει ένα εντελώς διφορούμενο αστείο, λέγοντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Δεν νομίζω πως (ο Εζίλ) χρειάζεται να πειστεί. Θέλει να μείνει. Αλλά αν έχεις έναν γερό κομπόδεμα, πάρε με τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να σοβαρέψει τη συζήτηση λέγοντας: «Είμαστε διακριτικοί στις διαπραγματεύσεις μας. Σύντομα θα καταλήξουμε. Φυσικά και θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες. Όμως όσο περισσότερα λέω, τόσο σε δυνατότερη θέση τον βάζω (τον Εζίλ)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x