Κοντά στην κατάρριψη ενός ρεκόρ με την Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός μετρά πέντε νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μία περισσότερη έχει ο Κάρλο Αντσελότι ως τεχνικός της Τσέλσι ο οποίος είναι ο μόνος προπονητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έχει έξι νίκες στα έξι πρώτα ματς του πρωταθλήματος.
Για να «σπάσει» το ρεκόρ του Ιταλού ο Γκουαρντιόλα θα πρέπει να πάρει νίκες στα δύο επόμενα ματς της Σίτι, και τα δύο εκτός έδρας. Το πρώτο σήμερα με αντίπαλο τη Σουόνσι και το επόμενο στις 2 Οκτωβρίου με την Τότεναμ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






