Αγγλία

«Ο Ιμπραΐμοβιτς μιλάει σαν τον Εξολοθρευτή»

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έκανε ο παίκτης της Νορθάμπτον Τάουν, Γκαμπριέλ Ζακουανί, αφού συνέκρινε τον Σουηδό με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπαιξε μόλις 35 λεπτά στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νορθάμπτον Τάουν για το League Cup, αλλά παρόλα αυτά πρόλαβε να τραβήξει το βλέμμα των αντίπαλων παικτών και ειδικότερα του Γκαμπριέλ Ζακουανί.

«Μιλάει πολύ μέσα στο παιχνίδι και μου θυμίζει ρομπότ, κάτι σαν τον Εξολοθρευτή», τόνισε ο Κονγκολέζος αμυντικός για τον Σουηδό σταρ των «κόκκινων διαβόλων».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Μπορείς να καταλάβεις την επιρροή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συμβουλεύει τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς, λέγοντας τους να μην αγχώνονται για να αποδίδουν καλύτερα».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x