Ο Αντόνιο Κόντε έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι από το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν.
Ο αδερφός όμως του ποδοσφαιριστή άναψε «φωτιές» με την αναφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας την χαρά του μετά τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 1-0 επί της Άστον Βίλα.
Σε καμία περίπτωση η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα ήθελε να πουλήσει ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της, εκτός αν έρθει μία μεγάλη προσφορά. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Γάλλος επιθετικός είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά στην ομάδα και θα προσπαθήσει να τον πείσει για να παραμείνει μετά το τέλος της σεζόν στον σύλλογο.
Ωστόσο, οι άνθρωποι των «μπλε» δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν υψηλή πρόταση στους Μαδριλένους, ώστε δύσκολα να μπορέσουν να την αρνηθούν.
Ένα μειονέκτημα που έχουν οι Λονδρέζοι για την απόκτηση του 25χρονου είναι ότι τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






