Αγγλία

Ο Κόντε ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από Αμπράμοβιτς

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει την δημόσια δήλωση στήριξης από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι για να διαλυθεί το θολό κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί εις βάρος του.

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτές τις μέρες στις τάξεις της Τσέλσι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον Αντόνιο Κόντε. Μάλιστα, ο ίδιος γνωρίζοντας τις φήμες που κυκλοφορούν περί απόλυσής του, ζήτησε από την διοίκηση να βγάλει μια ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπό του.

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν υπάρχουν τέτοιου είδους ψίθυροι, θα ήθελα από τον σύλλογο να ετοιμάσει μία δήλωση που να λέει ότι εμπιστεύεται τη δουλειά μου. Όμως ξέρω πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν, οπότε γιατί να ελπίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο τώρα;», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Γουότφορντ.

Θυμίζουμε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, μετράει πέντε απολύσεις προπονητών μεσούσης της σεζόν.

Παρά τα λεγόμενα, ο προπονητής των «μπλε» εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και μετά το πέρας της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα: «Δεν θέλω να χαρακτηριστώ ως καιροσκόπος. Θέλω πραγματικά να μείνω και να συνεχίσω την δουλειά που κάνω εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x