Αγγλία

Ο Μουρίνιο βλέπει Μιλένκοβιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Τον αγώνα Μαυροβούνιο– Σερβία για το Nations League αναμένεται ότι θα παρακολουθήσει από κοντά ο Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να δει από κοντά τους Νίκολα Μιλένκοβιτς και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς–Σάβιτς.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει της χειμερινής περιόδου, έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να εμφανίζεται ότι θα «τσεκάρει» τους Νίκολα Μιλένκοβιτς και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στον εκτός αγώνα της Σερβίας με αντίπαλο το Μαυροβούνι, για τους ομίλους του UEFA Nations League.

Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του αγγλικού συλλόγου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SPORT», η οποία επικαλείται πηγές από τη Σερβία, ο 52χρονος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θα παρευρεθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση (11/10) της Σερβίας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο για τους ομίλους του UEFA Nations League.

Τη φετινή σεζόν, ο 23χρονος μέσος της Λάτσιο έχει πραγματοποιήσει εννέα συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ ο 20χρονος αμυντικός της Φιορεντίνα έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια, όπου έχει καταφέρει να "χριστεί" σκόρερ δύο φορές.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x