Αγγλία

Ο Μουρίνιο δεν περνάει καλά στο Μάντσεστερ (pics)

Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχεται πως η ζωή στο Μάντσεστερ δεν είναι η ιδανική. Και δεν φταίνε τα 4 γκολ από την Τσέλσι γι’ αυτό.

Δύσκολη φαίνεται να είναι η προσαρμογή στη νέα του καθημερινότητα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, χωρίς να αναφέρεται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε «καταστροφική» την μέχρι τώρα παραμονή του στην πόλη, καθώς δεν μπορεί να απολαύσει ούτε καν τα αυτονόητα: «Θέλω μόνο να περάσω την γέφυρα και να πάω σε ένα εστιατόριο. Αλλά απλώς δεν μπορώ και αυτό είναι πολύ άσχημο», δήλωσε αναφερόμενος κυρίως στους παπαράτσι οι οποίοι ακολουθούν κάθε του βήμα: «Για μένα είναι καταστροφικό το να θέλω να περπατήσω για λίγο και να μην μπορώ».

inner

«Ξέρετε την ιστορία των παπαράτσι» συνέχισε: «Το ξενοδοχείο, ο σπόνσοράς μου, η μάρκα των ρούχων μου, όλα έχουν γίνει γνωστά διότι είναι εκεί κάθε μέρα».

inner

Ο Special One δεν θέλει να αγοράσει σπίτι στο Μάντσεστερ, σκέφτεται όμως το ενδεχόμενο να νοικιάσει ένα και να μετακομίσει από το 5στερο ξενοδοχείο που τον φιλοξενεί. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά προβλήματα πρακτικής φύσεως: «Αν έβρισκα ένα σπίτι κατάλληλο για μένα, ναι, θα πήγαινα, αλλά δεν ξέρω να μαγειρεύω» Ευτυχώς για τον Μουρίνιο η τεχνολογία τον βοηθά ώστε να μην μείνει νηστικός, καθώς όπως δήλωσε: «Έχω αρκετές εφαρμογές στο κινητό μου για να παραγγέλνω φαγητό, κάτι που κάνω συχνά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x