Αγγλία

Ο Μουρίνιο «ξήλωσε» τον αρχηγό Πογκμπά

Το περιβραχιόνιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα αλλάξει χέρια, μετά τα επικριτικά σχόλια του Πογκμπά για το στιλ παιχνιδιού της ομάδας.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά και τις δηλώσεις του Πολ Πογκμπά για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στη Γουλβς.

Ο 25χρονος Γάλλος είχε αναφερθεί με καυστικό τρόπο στις τακτικές του Πορτογάλου προπονητή, λέγοντας: «Δεν είμαι προπονητής, δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά προφανώς πρέπει να δείξουμε περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Όμως δεν μπορώ να το πω αυτό επειδή είμαι παίκτης».

Η παραπάνω δήλωση ήταν αρκετή για να «ξεχειλίσει» το ποτήρι, μαζί και η υπομονή του Μουρίνιο, με τον 55χρονο τεχνικό να ανακοινώνει μπροστά σε όλη την ομάδα την απόφασή του να μην ξανά χρίσει τον Γάλλο μέσο αρχηγό της ομάδας.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» είναι οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή για την σημερινή (25/9) αναμέτρηση με την Ντέρμπι Κάουντι για το Κύπελλο.

«Ελπίζω πως μπορούμε να δούμε το προηγούμενο παιχνίδι με τη Γουλβς σαν ένα σημαντικό μάθημα. Ένα μάθημα που επαναλαμβάνω αλλά κάποιοι δεν μαθαίνουν από αυτό. Κάθε ομάδα που παίζει εναντίον μας παίζει το παιχνίδι της ζωής της, και εμείς με την σειρά μας θα πρέπει να τα δίνουμε όλα. Το 95 τις εκατό δεν είναι αρκετό όταν κάποιοι άλλοι δίνουν το 101 τις εκατό τους» ανέφερε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x