Αγγλία

Ο Μπίλιτς μίλησε για Μαζουακού και Παγιέτ

Για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, για την παραμονή του Ντιμίτρι Παγιέτ και τις μεταγραφικές κινήσεις της Γουέστ Χαμ μίλησε ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Για την μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό και την παραμονή του Ντιμίτρι Παγιέτ και το μεταγραφικό σχεδιασμό της Γουέστ Χαμ, μίλησε ο Σλάβεν Μπίλιτς στην εκδήλωση του «Sky Sports» για την έναρξη της Premier League.

Ο Κροάτης τεχνικός είπε για τον Μαζουακού: «Δύο μέρες πριν ολοκληρώσαμε την συμφωνία με τον Αγιού και τον Μαζουακού από τον Ολυμπιακό γιατί χρειαζόμασταν άλλο ένα αριστερό μπάκ και αυτό ήταν βασικό θέμα».

Σχετικά με την παραμονή του Παγιέτ ο προπονητής της Γουέστ Χάμ δήλωσε:« Κρατήσαμε τον Ντιμίτρι Παγιέτ επειδή θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα είναι σοβαρή όταν μιλάμε για νέους παίκτες ή προσπαθούμε να πάμε το club σε άλλο επίπεδο και αυτό μαζί με το καινούργιο γήπεδο λέει πολλά σε εμένα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις σημείωσε:« Επειδή η Γουέστ Χαμ είναι μια ομάδα που πάντα πουλούσε τους καλύτερους παίκτες της, όπως ο Φρανκ Λάμπαρντ ή ο Ρίο Φέρντιναντ ή όποιος άλλος. Δείξαμε, όμως ότι η ομάδα σκέφτεται σοβαρά. Χάσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές, κάποιοι πήγαν δανεικοί, χάσαμε τον Τζέιμς Τόμκινς που πήγε στην Κρίσταλ Πάλας. Έχουμε κάνει μια δύο μεταγραφές και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κάνει καλή δουλειά με τον Νόρντβειτ και Φεγκιουλί που είναι πολύ καλοί παίκτες και ήρθαν ελεύθεροι».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x