Αγγλία

Ο Νούνο θέλει τον Ζοσέ Σα στη Γουέστ Χαμ

Ο Ζοσέ Σα έχει χάσει τη θέση του βασικού στη Γουλβς, θέλει να αποχωρήσει και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο επιθυμεί να τον φέρει στη Γουέστ Χαμ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Ζοσέ Σα δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στο Νησί. Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παρακολουθεί τα ματς της Γουλβς από τον πάγκο τους τελευταίους μήνες αφού θεωρήθηκε πως η απόδοσή του ήταν κακή στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το ματς της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λιντς και η εντός έδρας ήττα με 3-1 ήταν το τελευταίο στο οποίο ο 32χρονος Πορτογάλος αγωνίστηκε στην Premier League. Βέβαια, τα αποτελέσματα των «λύκων» δεν άλλαξαν, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Ο Σα βλέπει τον εαυτό του εκτός Γουλβς και επιθυμεί ακόμη και τον Ιανουάριο να αποχωρήσει, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι στο Λονδίνο, αφού ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για να τον φέρει στη Γουέστ Χαμ.

Ο Νούνο και ο Σα συνεργάστηκαν στη Γουλβς, με τον Πορτογάλο πορτιέρε να χαίρει της εκτίμησης του συμπατριώτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x