Αγγλία

Ο Πίκφορντ δηλώνει φαν του Ντε Χέα

Τον θαυμασμό του στο αντίπαλον δέος, Νταβίντ Ντε Χέα, εξέφρασε ο Τζόρνταν Πίκφορντ πριν από τον αποψινό αγώνα της Ισπανίας με την Αγγλία για το Nations League.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Ισπανία για το Nations League, ο Τζόρνταν Πίκφορντ δήλωσε ανοιχτά την εκτίμηση του στις φοβερές ικανότητες του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Άγγλος διεθνής τερματοφύλακας ελπίζει τώρα σε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την ισοπαλία (0-0) με την Κροατία και δεν δίστασε να αποκαλύψει τα συναισθήματα του κατά τη διάρκεια του ματς.

«Ήταν περίεργο να παίζεις πίσω από κλειστές πόρτες, ήταν πραγματικά παράξενο», δήλωσε ο Βρετανός γκολκίπερ για τον αγώνα της Κροατίας και πρόσθεσε:

«Άκουγα τους οπαδούς της Αγγλίας που ήταν έξω όμως».

Ο πορτιέρο της αγγλικής εστίας που υπήρξε το πρόσωπο του στους αγώνες της Έβερτον, παρά την εξαιρετική χρονιά που σημείωσε πέρσι, εξακολουθεί να πιστεύει πως έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει την απόδοση του Ντε Χέα.

«Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Πίκφορντ υπογράμμισε: «Μερικές φορές υπάρχουν παιχνίδια όπου τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αλλά τον σέβομαι πάρα πολύ για το τι είναι ένας τεράστιος τερματοφύλακας».

Μάλιστα, παρότι η αναμέτρηση με την Ισπανία θα είναι μια σκληρή δοκιμασία, ο 24χρονος γκολκίπερ φαίνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση.

«Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να παίξουμε. Θα πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος, αλλά έχουμε παίκτες ικανούς να κάνουν ζημιές μπροστά», κατέληξε.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x