Γνωστοποιήθηκαν σήμερα οι όροι της συμφωνίας μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της ιδιοκτήτριας εταιρίας του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, London Legacy Development Corporation, σχετικά με την ενοικίαση του γηπέδου στα «σφυριά» για τα επόμενα 99 χρόνια.
Ο πρώην πρόεδρος της Λέιτον Όριεντ, Μπάρι Χερν, πήρε θέση σχετικά με την σύμβαση παραχώρησης, κάνοντας ένα καυστικό πλην όμως, χιουμοριστικό σχόλιο για τους όρους που συμφωνήθηκαν.
«Ο σκύλος μου θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μια καλύτερη συμφωνία για τους φορολογούμενους, από ότι τα αφεντικά της εταιρίας. Για την Γουέστ Χαμ είναι ένα πολύ ευεργετικό deal, δε μπορώ να πω όμως το ίδιο για την εταιρία. Οι διαπραγματευτές της, θα πρέπει να επιστρέψουν στο σχολείο», ανέφερε αρχικά.
«Δεν διάβασα όλη την έκθεση, είδα όμως το κόστος του ενοικίου και πραγματικά έμεινα έκπληκτος», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας πως «το γήπεδο ήταν μια καυτή πατάτα που ήθελαν να ξεφορτωθούν η εταιρία και ο δήμαρχος του Λονδίνου. Έκλεισαν μια μη ωφέλιμη συμφωνία και θα δικαιολογηθούν λέγοντας πως δεν είχαν άλλη προσφορά για το στάδιο».
«Φυσικά και θα ήθελα να ήταν η Λέιτον αυτή που θα αγωνιζόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο, εύχομαι όμως καλή επιτυχία στην Γουέστ Χαμ», κατέληξε.
Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






