Αγγλία

«Ο Ζλάταν είναι λιγότερο τρομακτικός από τον... οδοντίατρο»

Η... επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι πιο τρομακτική από το να έχεις αντιμέτωπο τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους.

Ο Λόρις Κάριους πήρε μια γεύση από ντέρμπι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ τον εμπιστεύτηκε αντί του Σιμόν Μινιολέ και μάλλον δικαιώθηκε. Όχι ότι έκανε και τις τρομερές επεμβάσεις, αλλά όταν έπρεπε αποσόβησε τον κίνδυνο μπροστά στην εστία του.

Ο 23χρονος «πορτιέρο», ερχόμενος το καλοκαίρι από την Μάιντζ, μετά και τον τραυματισμό του στην αρχή της χρονιάς, ο οποίος τον κράτησε εκτός για περίπου δυο μήνες, δείχνει να βρίσκει ρυθμό έχοντας αφήσει τον Βέλγο σε δεύτερη μοίρα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφορικά με το περασμένο παιχνίδι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», ο Γερμανός τερματοφύλακας, τόνισε ότι δεν είδε κάτι το διαφορετικό στο να έχεις αντιμέτωπο τον Ιμπραϊμοβιτς, αντιθέτως ο... οδοντίατρος τον τρομάζει περισσότερο.

Να πούμε βέβαια ότι η αναφορά σε αυτόν έγινε με αφορμή ένα παιδικό βιβλίο το οποίο έχει κάποιες ομοιότητες με τον όνομά του και σχετίζεται με το πως πλένουν τα δόντια τους τα παιδιά. Έτσι του τέθηκε το ερώτημα, Ζλάταν ή οδοντίατρος.

«Ο οδοντίατρος με τρομάζει πάρα πολύ σε σχέση με τον Ιμπραϊμοβιτς. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα ποτέ δεν με απασχολεί το ποιος είναι απέναντί μου.»

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x