Αγγλία

Οι Γκλέιζερ για τον Φέργκιουσον

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόελ και Έιβι Γκλέιζερ, για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και προανήγγειλαν την παραμονή του στον σύλλογο ως διοικητικό στέλεχος.

Την παραμονή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως διοικητικό στέλεχος μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της προανήγγειλαν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Τζόελ Γκλέιζερ

«Ο Άλεξ έχει αποδείξει αρκετές φορές πόσο φανταστικό προπονητής είναι, αλλά είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Η αποφασιστικότητα του να πετύχει και η αφοσίωσή του στον σύλλογο είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Θα έχουμε πάντα στις καρδιές μας τις υπέροχες αναμνήσεις που μας έχει χαρήσεις, όπως η μαγική νύχτα στη Μόσχα (σ.σ.: όταν είχε κατακτήσει το τελευταίο Champions League)»

Έιβι Γκλέιζερ

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Άλεξ συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο ως διοικητικό στέλεχος. Η συμβολή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 26 χρόνια ήταν εξαιρετική, όπως και όλοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, θέλουν να αποτελέσει κομμάτι του μέλλοντος».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x