Αγγλία

Οι καλύτεροι φορ που αντιμετώπισε στην Αγγλία ο Βίντιτς

Ο πρώην στόπερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, Νεμάνια Βίντιτς, ξεχώρισε τους τέσσερις καλύτερους αμυντικούς που αντιμετώπισε στην Αγγλία. Εκτός λίστας ο Φερνάντο Τόρες.

Τον χρόνο πίσω… γύρισε ο Νεμάνια Βίντιτς και μίλησε για τους τέσσερις καλύτερους φορ που αντιμετώπισε στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Αυτοί ήταν οι Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Αγουέρο και Πίτερ Κράουτς.

«Η πρώτη του εμπειρία στην Αγγλία ήταν αντιμετωπίζοντας τον Κράουτς. Δεν είχα ξαναδεί αντίπαλο ύψους δύο μέτρων. Έπαιζε στη Λίβερπουλ και τον αντιμετώπισα σε ένα ματς Κυπέλλου στο Άνφιλντ. Σκέφτηκα “Wow. Τι μπορώ να κάνω σήμερα με αυτόν;”. Επίσης, είχε τον Μπέλαμι στο πλευρό του. Έναν παίκτη που δεν ήταν εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, αλλά ήταν πολύ γρήγορος. Που θα έτρεχε στο διάστημα. Ο Κράουτς μπορούσε να πηδήξει στον… αέρα. Ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει έναν φορ και μια… σφαίρα δίπλα του. Ήξερα να αντιμετωπίζω μεμονωμένα τέτοιες περιπτώσεις, αλλά όχι δύο ταυτόχρονα. Έπαιξα μαζί με τον Γουες Μπράουν, ήταν δύσκολο ματς και χάσαμε με 1-0», είπε αναφερόμενος στον Κράουτς.

Για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι αρκέστηκε να πει: «Πρόκειται για πολύ έξυπνο παίκτη που έμπαινε στο μυαλό των αμυντικών».

Σε ό,τι αφορά τον Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε: «Έπαιξα κόντρα στον Αγουέρο και μας νίκησαν με 4-1 τη χρονιά του Μόγιες. Μοιάζει σαν να μην τον νοιάζει το ποδόσφαιρο πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μοιάζει με τύπο που θα τρέξει 10 μέτρα και μετά θα κάνει σπριντ. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αγουέρο γεννήθηκε… αμυντικός. Ξέρει που θα πάει η μπάλα και τότε να επιτεθεί. Αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μου στη Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι θα έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στους δύο χαμένους τελικούς, είναι φρικτό να χάνεις. Αυτόν στη Ρώμη και στο Wembley».

Αναφερόμενος στον Λουίς Σουάρες, τον οποίο βρήκε μπροστά του κόντρα στη Λίβερπουλ, ανέφερε: «Όλα τα κάνει… εκρηκτικά. Δεν νομίζω ότι γνωρίζει το τι ακριβώς κάνει, αλλά το κάνει πετυχημένα. Δρα άμεσα και μοιάζει πεινασμένος για να σκοράρει. Τρέχει και στα 90 λεπτά, έχει μέσα του τη… φλόγα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x