Αγγλία

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Premier League

Οι πρωταθλητές με την Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας και Κέβιν Ντε Μπρόινε βρίσκονται στη σχετική λίστα.

Οχτώ παίκτες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Premier League.

Πρώτοι και καλύτεροι είναι ο Πορτογάλος, Ρούμπεν Ντίας και ο Βέλγος, Κέβιν Ντε Μπρόινε, οι οποίοι στέφθηκαν πρωταθλητές με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη λίστα βρίσκεται επίσης το όνομα του Χάρι Κέιν (Τότεναμ), ο οποίος ήδη έχει κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ με 23 γκολ.

Την οχτάδα συμπληρώνουν οι: Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Τόμας Σούσεκ (Γουέστ Χαμ) και Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα).

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λίστα με τους υποψηφίους για το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Εδώ, το φαβορί είναι φυσικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στο τρίτο πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στη λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των: Μαρσέλο Μπιέλσα (Λιντς), Ντέιβιντ Μόγες (Γουέστ Χαμ), Μπρένταν Ρότζερς (Λέστερ) και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Οι νικητές βγαίνουν από τις ψήφους του κοινού, το οποίο ψηφίζει στην ιστοσελίδα της «EA Sports», των αρχηγών των 20 ομάδων της Premier League και επιλεγμένων δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x