Αγγλία

Οκτώ εκ. ευρώ ζητάει οικογένεια θύματος, από την οικογένεια του Βισάι Σριβανταναπράμπα

Αγωγή με την οποία ζητάει οκτώ εκ. ευρώ από την οικογένεια του Βισάι Σριβανταναπράμπα κατέθεσε η οικογένεια θύματος που βρισκόταν στο ελικόπτερο μαζί με τον πρώην ιδιοκτήτη της Λέστερ.

Οκτώ εκατομμύρια ευρώ ζητάει με αγωγή της η οικογένεια της Νουσάρα Σουκναμάι από την οικογένεια του πρώην ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βισάι Σριβανταναπράμπα, σύμφωνα με το «Skysports». Η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν ένα από τα θύματα που βρισκόταν στο ελικόπτερο του Ταϊλανδού που έπεσε στο Λέστερ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας η νομική ευθύνη βαραίνει τον ιδιοκτήτη του ελικοπτέρου, δηλαδή τον πρώην ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Νουσάρα Σουκραμάι δήλωσε ότι είχε συζητήσει για περισσότερο από 10 μήνες με εκπροσώπους της οικογένειας Σριβανταναπράμπα.

«Φαίνεται ότι προσπαθούν να ξεφύγουν από την ευθύνη τους», δήλωσε ο Πίνιτ(δικηγόρος της οικογένειας της Σουκραμάι), ενώ επιβεβαίωσε ότι προκαταρκτική ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου, αλλά οι πελάτες του παραμένουν ανοιχτοί σε έναν συμβιβασμό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x