Απλά δεν έχει... αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ ο Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραγκερ.
Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, μετά την «γκολάρα» του Βέλγου για το 2-1 της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, τον «παρομοίασε» με τους... Μαραντόνα και Πελέ.
«Σκέψου παίκτες όπως ο Τιερί Ανρί, ο Ντενίς Μπεργκάμπ ή ο Τζιανφράνκο Τζόλα, αλλά πήγαινε και πιο πίσω στους Μαραντόνα και Πελέ που σκέφτεσαι "πως να τους σταματήσεις"; Δεν μπορείς να τους σταματήσεις, έτσι και ο Αζάρ έχει την ίδια δύναμη και σταθερότητα στα πόδια αλλά και στην πίσω πλευρά», τόνισε ο Κάραγκερ, επισημαίνοντας πως οι σπουδαιότεροι παίκτες διαθέτουν αυτή τη δύναμη.
«Ο Αζάρ είναι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πιστεύω πως έπρεπε να αναδειχθεί και MVP του Μουντιάλ», πρόσθεσε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας πως ο 27χρονος επιθετικός είναι ένας σούπερ σταρ.
Επιμέλεια: Άννα Νικολάου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






