Αγγλία

«Όχι» σε Παρί Σεν Ζερμέν για τον Καμπάιγ

Αρνητικά απάντησε η Νιούκαστλ σε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Γιοάν Καμπάιγ!

Δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την Παρί Σεν Ζερμέν η προσπάθεια της να αποκτήσει τον Γιοάν Καμπάιγ από την Νιούκαστλ.

Ο αγγλικός σύλλογός όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της γαλλικής ομάδας για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου μέσου.

Η πρόταση των περίπου 17 εκατομμυρίων ευρώ δεν κρίθηκε ικανοποιητική από τη διοίκηση της Νιούκαστλ για να την αποδεχθεί και να παραχωρήσει τον παίκτη της.

Πρόκειται για την δεύτερη πρόταση η οποία δεν γίνεται αποδεκτή από την Νιούκαστλ για τον Καμπάιγ. Το περασμένο καλοκαίρι η Άρσεναλ είχε καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατομμύριων ευρώ η οποία –και πάλι- δεν είχε πείσει τους διοικούντες την Νιούκαστλ να πουν το «ναι».

Τότε η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x