Αγγλία

Eζίλ: «Ελπίζω ο Λακαζέτ να γίνει τόσο πετυχημένος όσο ο Μπενζεμά»

Τις ελπίδες του πως ο Αλεξάντερ Λακαζέτ μπορεί να γίνει τόσο πετυχημένος όσο ο Καρίμ Μπενζεμά εξέφρασε ο Μεσούτ Οζίλ.

Οι ακαδημίες της Λυών είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης και αυτό φαίνεται από τους ποδοσφαιριστές που παράγουν. Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Αλεξάντερ Λακαζέτ είναι δύο από αυτούς. Ο Μεσούτ Εζίλ ήταν συμπαίκτης με τον Γαλλοαλγερινό φορ στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον αγωνίζεται μαζί με τον Γάλλο στράικερ στην Άρσεναλ και συνέκρινε τους δύο ποδοσφαιριστές με δηλώσεις του στο «SFR Sport».

«Το παιχνίδι του Λακαζέτ είναι διαφορετικό. Αλλά μακάρι να έχει όση επιτυχία έχει και ο Μπενζεμά. Έχει το μυαλό του στο κεφάλι του και δουλεύει σκληρά. Ελπίζω να σκοράρει τόσα πολλά γκολ όσα και ο Μπενζεμά με την εθνική Γαλλίας», ανέφερε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

Ο 26χρονος επιθετικός της Άρσεναλ έγινε κάτοικος Λονδίνου το φετινό καλοκαίρι έναντι 60 εκατ. ευρώ και σε 11 ματς έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ με την εθνική Γαλλίας έχει 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Από την άλλη μεριά ο 30χρονος στράικερ είναι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009 και φέτος έχει πετύχει μόλις 2 γκολ σε 10 αγώνες και με την Γαλλία έχει πετύχει 27 τέρματα σε 81 παιχνίδια.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x