Αγγλία

Πάει Γιουνάιτεντ ο Νέιμαρ όταν βαρεθεί να περιμένει τη Ρεάλ

Δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νέιμαρ και θα πάει προς Μάντσεστερ, όπως αναφέρει σημερινό ισπανικό δημοσίευμα.

Το μέλλον του Νέιμαρ είναι στον αέρα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ισπανικού «Don Balon». Ο Βραζιλιάνος σταρ θέλει διακαώς να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι έχει βαρεθεί να περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει κάποια κίνηση για εκείνον. Όπως φημολογείται, ο Νέιμαρ έχει πει στο κοντινό του περιβάλλον ότι τον νοιάζει περισσότερο το να φύγει, παρά ο προορισμός.

Η «Βασίλισσα» είναι εκείνη που, όπως οργιάζουν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, θέλει να κάνει δικό της τον Νέιμαρ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ ακόμα δεν έχει κινηθεί επίσημα.

Έτσι, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, θα κάνει τα πάντα για να φέρει τον Βραζιλιάνο στο «Ολντ Τράφορντ».

Σε αυτή τη κατεύθυνση κινούνται και οι Σάντσες και Πογκπά, στενοί φίλοι του «Νέι», που ήδη έχουν αρχίσει να του στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x