Αγγλία

Κατηγορείται επίσημα για παραβάσεις που αφορούν τον στοιχηματισμό ο Πακετά

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, κατηγορείται για παραβάσεις που αφορούν τον στοιχηματισμό!

Μπλεξίματα για τον μεσοεπιθετικό της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά!

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και μήνες στο... στόχαστρο της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραβάσεις που αφορούν τους κανόνες στοιχηματισμού.

Πλέον, οι κατηγορίες πήραν και επίσημη μορφή, με την FA να αναφέρει μέσω της ανακοίνωσής της ότι ο Πακετά επιδίωξε να πάρει σκόπιμα κίτρινη κάρτα σε τέσσερις αναμετρήσεις της Γουέστ Χαμ, οι οποίες διεξήχθησαν από τον Νοέμβριο του 2022 έως και τον Αύγουστο του 2023.



Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Πακετά απάντησε μέσω ανάρτησή του στα social media, αναφέροντας: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος και δυσαρεστημένος με την απόφαση της FA. Εδώ και εννιά μήνες συνεργάζομαι στην έρευνά τους, δίνοντας όσες πληροφορίες μπορώ. Αρνούμαι τις κατηγορίες και θα παλέψω μέχρι τέλους για να καθαρίσω το όνομά μου. Δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Πλέον, ο Πακετά έχει διορία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απολογηθεί και να απαντήσει σχετικά με τις κατηγορίες, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παράτασης αυτής της προθεσμίας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x