Αγγλία

Πατέρας Χάαλαντ: «Η Ρεάλ ήταν η 3η μας επιλογή»

Στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε ο πατέρας του Νορβηγού επιθετικού, Αλφ Ίνγκε.

Κυκλοφόρησε στη Νορβηγία το ντοκιμαντέρ «Χάαλαντ, η μεγάλη απόφαση», στο οποίο αναλύεται πώς ο 22χρονος επιθετικός αποφάσισε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ.

Οι «Times» δημοσίευσαν ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ από τον πατέρα του ταλαντούχου φορ, Αλφ Ίνγκε, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έδειξαν για την απόκτηση του γιου του οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.

«Στη λίστα μας η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα. Η Μπάγερν είναι η Νο2. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια η Παρί Σεν Ζερμέν. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από κάποιες αγγλικές ομάδες εκτός από τη Σίτι, που είναι καλές, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Επίσης υπάρχει η Μπαρτσελόνα. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πάνω κάτω οι ίδιες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ο ίδιος ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας:

«Δεν πήρα την απόφαση για τη μεταγραφή μου εξαιτίας του προπονητή που βρίσκεται εκεί. Αλλά είναι τεράστιο πλεονέκτημα να έχω τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x