Αγγλία

Πελεγκρίνι: «Ορισμένοι παίκτες του ρόστερ δεν απέδειξαν ότι πρέπει να αγωνίζονται»

Δεν δικαίωσαν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι αρκετές «ρεζέρβες» της Γουέστ Χαμ με την αγωνιστική τους συμπεριφορά στη χθεσινή σοκαριστική ήττα από την Όξφορντ.

Απογοήτευσαν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ορισμένοι από τους παίκτες που πρωτοχρησιμοποίησε στην απρόσμενη χθεσινή ήττα (4-0) από την Όξφορντ, η οποία οδήγησε στον αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ από το Carabao Cup.

«Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις υψηλής απόδοσης από αυτούς. Είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν γιατί πρέπει να αγωνίζονται, όμως, απόψε δεν το έκαναν. Η εμφάνισή τους δεν ήταν καλή», τόνισε χαρακτηριστικά στο «talkSPORT» ο Χιλιανός προπονητής.

Συνεχίζοντας εξήγησε και το σκεπτικό γύρω από τη χρησιμοποίηση εννέα διαφορετικών ποδοσφαιριστών σε σχέση με την κυριακάτικη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Στην Αγγλία, αν επιθυμείς να αγωνίζεσαι σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να χρησιμοποιείς όλο σου το ρόστερ. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις με τους ίδιους που έπαιξαν το Σάββατο», ανέφερε ο Πελεγκρίνι.

Πάντως, στον καταλογισμό των ευθυνών δεν εξαίρεσε τον εαυτό του. «Η ευθύνη ανήκει κυρίως σε μένα, επειδή εγώ διάλεξα τους ποδοσφαιριστές και έπειτα φυσικά στην ομάδα, η οποία δεν στάθηκε ανταγωνιστική. Μιλήσαμε αρκετά με όλους ώστε να καταλάβουν το ότι η διοργάνωση είναι διαφορετική και ότι παίζαμε απέναντι στην Όξφορντ που είχε κερδίσει 6-0 στον προηγούμενο αγώνα της».

Βέβαια στάθηκε και στην πολύ καλή εμφάνιση των αντίπαλων. «Είναι πολύ εύκολο να λες ότι παίξαμε άσχημα. Ωστόσο, αυτοί αγωνίστηκαν πολύ καλά από το πρώτο λεπτό του ματς. Κάναμε τόσα πολλά λάθη. Όλη η ομάδα έπαιξε άσχημα. Δεν είναι μόνο το ότι δεχτήκαμε τέσσερα τέρματα αλλά και το ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», σχολίασε ο 66χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x