Αγγλία

Πήγε να... πνιγεί ο Ποτσετίνο όταν άκουσε τα προγνωστικά του Μουρίνιο για τον τίτλο (video)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έπινε νερό, την ώρα που ενημερωνόταν για τις εκτιμήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για τους φετινούς διεκδικητές της Premier League και λίγο έλειψε να… πνιγεί από τα γέλια.

Οι εκτιμήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για την Premier League και το γέλιο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ ενημερώθηκε για τα προγνωστικά του «Special One» για τους φετινούς διεκδικητές του πρωταθλήματος την ώρα που έπινε νερό και λίγο έλειψε να… πνιγεί.

Σε ερώτηση που έγινε στον Πορτογάλο την περασμένη εβδομάδα λίγες ώρες μετά το 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Γουέστ Χαμ, σχετικά με τις ομάδες που θα «χτυπήσουν» τον τίτλο στο Νησί, είχε αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και ... οι αλλαγές της Μάντσεστερ Σίτι. Έβλεπα τον πάγκο της στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και έβλεπα παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο».

Ο Ποτσετίνο έβαλε τα γέλια, όταν άκουσε το σχόλιο για τον… πάγκο των «Πολιτών» και στη συνέχεια σχολίασε: «Τον αγαπώ τον Μουρίνιο. Είναι πανέξυπνος, ξέρει να σαρκάζεται και είναι στοιχεία που τον καθιστούν ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Είμαστε ευγνώμονες προς εκείνον που θεωρεί την Τότεναμ διεκδικήτρια του τίτλου ένας τέτοιος προπονητής. Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας, αλλά αυτό το κοπλιμέντο μας κάνει να πιστεύουμε ακόμα πολύ στους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x