Αγγλία

Πήρε Ντιαρά η Φούλαμ!

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά υπέγραψε ξανά στη Φούλαμ και θα ενισχύσει την προσπάθειά της να σωθεί στην Premiership.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε έναν… παλιόφιλο κατέφυγε η Φούλαμ θέλοντας να ενισχυθεί στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Η ομάδα του Λονδίνου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 32χρονος μέσος από το Μάλι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του, αλλά ακολουθώντας εδώ και μήνες ειδικό πρόγραμμα κρίθηκε πως πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο άλλοτε άσος ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λιόν, αλλά και ο ΟΦΗ, που είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό, είχε μετακομίσει στη Φούλαμ αρχικά το Φεβρουάριο του 2012 και έκτοτε είχε 19 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x