Αγγλία

Η Πίτερμπρο της League One θα λάβει περίπου 1 εκ. ευρώ εάν ο Τόνεϊ αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας!

Η Πίτερμπρο που αγωνίζεται στη League One και πούλησε τον Ιβάν Τόνεϊ στη Μπρέντφορντ το 2020, θα πάρει παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ από τις «μέλισσες» ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ θα λάβει η Πίτερμπρο της League One σε περίπτωση που ο Ιβάν Τόνεϊ αγωνιστεί στις αναμετρήσεις της εθνικής Αγλλίας απέναντι σε Ιταλία και Ουκρανία έστω και για μερικά δευτερόλεπτα.

Το ποσό θα κληθεί να καταβάλει η ομάδα του 27χρονου Άγγλου επιθετικού, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως αυτό το μπόνους δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο που αναμένεται να λάβει η ομάδα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας από την Μπρέντφορντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο νησί, η Πίτερμπρο πρώην ομάδα του Τόνεϊ είχε καταφέρει να συμπεριλάβει στη συμφωνία για την πώληση του ποδοσφαιριστή το 2020 μία σειρά από μπόνους επίτευξης στόχων, μεταξύ των οποίων εκείνα που αφορούσαν την άνοδο στην Premier League και την συμπλήρωση 50 συμμετοχών για τα οποία οι «μέλισσες» έχουν ήδη πληρώσει 3 εκατ. ευρώ.

Το ακόμα πιο σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι όπως αποκαλύπτεται, στα συμβόλαια περιλαμβάνεται και πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, πράγμα που σημαίνει πως εάν η φημολογία που θέλει τον Άγγλο διεθνή να μεταγράφεται σε ομάδα του top 6 επιβεβαιωθεί, η Πίτερμπρο θα επωφεληθεί μιας πολύ γενναίας οικονομικής ενίσχυσης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x