Αγγλία

Πλακώθηκε με θαμώνα μπαρ ο Μόγες

Ο Ντέιβιντ Μόγες κατηγορείται πως επιτέθηκε και χτύπησε με μπουκάλι έναν οπαδό που τον ειρωνεύτηκε σε μπαρ. «Νόμιζα πως θα πεθάνω», δήλωσε το φερόμενο ως θύμα.

Αντιμέτωπος με έρευνα της αστυνομίας μετά από κατηγορίες σε βάρος του για επίθεση σε θαμώνα μπαρ βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μόγες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βρισκόταν με παρέα στο χώρο, όταν ένας 23χρονος άνδρας, έχοντας πιει κάτι παραπάνω, τον ειρωνεύτηκε για την πρόσφατη απόλυσή του από τη Μαν. Γιουνάιτεντ και τον χαρακτήρισε αποτυχημένο και… άτιτλο.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του 51χρονου τεχνικού, ο οποίος επιτέθηκε στον άνθρωπο που τον προσέβαλε και τον χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι! Οι δύο τους ήρθαν στα χέρια, μέχρι να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι.

«Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Βρέθηκα με το πρόσωπο στο έδαφος. Ένιωσα ότι θα πεθάνω. Έγινε χαμός στο χώρο, με αναποδογυρισμένα τραπέζια και γυαλιά στο πάτωμα», δήλωσε το φερόμενο ως θύμα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον βρετανικό Τύπο πως ο Μόγες ήταν εκτός εαυτού, αν και αρχικά προσπάθησε να αδιαφορήσει για τα σχόλια του θαμώνα. Οι φίλοι του 23χρονου ανέφεραν πως ο ίδιος δεν είναι καν φίλος του ποδοσφαίρου και απλώς αναγνώρισε τον Μόγες και όταν σε κατάσταση μέθης έκανε τα σχόλια που προκάλεσαν το επεισόδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x