Κάθε τραυματισμός είναι δύσκολoς και ειδικά αν κάτι τέτοιο δεν σου συμβαίνει συχνά. Όπως δήλωσε ο Λούκας Ποντόλσκι, δεν πέρασε ωραία κατά την διάρκεια του μυϊκού προβλήματος που είχε και έτσι αισθάνεται καλά που γύρισε.
«Όταν είσαι έξω για πολύ καιρό δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω», τόνισε ο άσος των «κανονιέρηδων».
«Ποτέ πριν δεν είχα μυϊκά προβλήματα, οπότε ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα και όχι εύκολη», πρόσθεσε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.
«Δούλεψα και προπονήθηκα σκληρά. Όταν κάθεσαι στον πάγκο, στις εξέδρες ή στον καναπέ στο σπίτι σου, δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσεις. Δεν έχεις το ίδιο συναίσθημα με την ομάδα στα αποδυτήρια, αλλά έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε ο 28χρονος επιθετικός.
Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






