Αγγλία

Ποκετίνο: «Ανέτοιμος ο Λο Σέλσο, θα αγωνιστεί όταν έρθει η ώρα»

Στην αγωνιστική κατάσταση του Λο Σέλσο αναφέρθηκε ο Ποκετίνο, τονίζοντας ότι ο 23χρονος επιτελικός χαφ δεν είναι ακόμη σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αγωνιστικά ανέτοιμο θεωρεί ακόμα τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, σε δηλώσεις που έκανε σε βρετανικό Μέσο, ζητώντας από τον κόσμο της Tότεναμ να κάνει υπομονή για το ντεμπούτο του.

«Νομίζω ότι ο Λο Σέλσο είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση. Βρισκόταν σε διακοπές μετά το Κόπα Αμέρικα και δε βρισκόταν στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση αυτό το διάστημα. Έπειτα υπέγραψε σε εμάς, ύστερα από μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς προπονήσεις» ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός των «σπερς» και συνέχισε:

«Προπονείται συνεχώς τώρα αλλά απέχει ακόμα πολύ από αυτό που περιμένουμε όλοι. Χρειάζεται να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Τη στιγμή που θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να αγωνιστεί, θα πάρει την ευκαιρία του, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους υπόλοιπους παίκτες μας», κατέληξε ο Ποκετίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Λο Σέλσο αποκτήθηκε από τους Λονδρέζους λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στο Νησί, με την τρομερή περσινή του χρονιά με τη Μπέτις στη La Liga να πείθει τη φιναλίστ του Champions League να τον κάνει δικό της ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x