Αγγλία

Εκτός ορισμών ο διαιτητής που έκανε λάθος στο Νότιγχαμ-Λίβερπουλ

Η απόφασή του είχε προκαλέσει αντιδράσεις και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο του «Σίτι Γκράουντ» για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του.

Ο Πολ Τίρνεϊ, ο οποίος έκανε λάθος στη νίκη (1-0) της Λίβερπουλ στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν ορίστηκε να «σφυρίξει» αγώνα στην επόμενη αγωνιστική της Premier League.

Ωστόσο, θα είναι βοηθός στο VAR στον εντός έδρας αγώνα της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ (το Σάββατο).

Ο Βρετανός ρέφερι είχε διακόψει το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι του αμυντικού Ιμπραϊμά Κονατέ, όταν οι γηπεδούχοι είχαν στην κατοχή την μπάλα κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, με την μπάλα να πηγαίνει στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Κουίβιν Κέλεχερ, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το fair play, και λίγο αργότερα ο Ντάργουιν Νούνιες έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του στο 90+9'.



Ο παλαίμαχος Άγγλος διαιτητής Μάικ Ντιν που ήταν στο πάνελ του Sky Sports ανέφερε σχετικά: «Νομίζω ότι ήθελαν ένα πέναλτι για το τράβηγμα στο σορτς, το οποίο θα μπορούσε να ήταν, αλλά για μένα, δεν ήταν πέναλτι - αλλά δεν μπορείς να έχεις τον πρόεδρο στο γήπεδο! Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα περιμένει τον διαιτητή στη φυσούνα. Δεν πρέπει να είναι στο γήπεδο ο πρόεδρος. Με τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x