Αγγλία

Πόλεμος στην Τσέλσι: Οι οπαδοί έστειλαν γραπτή διαμαρτυρία στη διοίκηση!

Οι φίλοι της Τσέλσι συνεχίζουν να βρίσκονται σε κόντρα με τη διοίκηση και αυτή τη φορά εξέφρασαν επίσημα τα παράπονά τους στον Τόντ Μπέλι.

Οι σχέσεις των οπαδών της Τσέλσι με τη διοίκηση της ομάδας βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τους φιλάθλους των «Μπλε» να εκφράζουν εγγράφως τα παράπονά τους.

Τα τεράστια ποσά που επενδύει σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τοντ Μπέλι δεν φαίνεται να ευχαριστούν τους απαιτητικούς ακόλουθους της ομάδας, όπου εκτός από την αγωνιστική εικόνα διαμαρτύρονται και για τις τιμές των εισιτηρίων.

Η επιστολή που έλαβαν, τόσο ο πρόεδρος, όσο και οι συνεργάτες του αναφέρει πως η πλειοψηφία των φίλων της ομάδας αισθάνονται πως υπάρχει αποσύνδεση των δύο πόλων που συντηρούν το σύλλογο, της διοίκησης και του κόσμου αλλά και με τον προπονητή και τους παίκτες. Όπως αναφέρουν οι τιμές των εισιτηρίων και των εκδρομών, οι εμφανίσεις της ομάδας αλλά και οι φυσικές ανάγκες των φιλάθλων δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα υποσχέθηκε ο Αμερικανός επιχειρηματίας, όταν ανέλαβε την Τσέλσι.



Η απάντηση της διοίκησης δεν φάνηκε να ρίχνει τους τόνους, αφού σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο υπάρχει ανάγκη αύξησης των εσόδων και αυτό οδηγεί στη συγκεκριμένη οικονομική πολιτική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται εκτός των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στα σύνορα του Νησιού και την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο παραμένει στην ενδέκατη θέση, με 39 βαθμούς, απέχοντας 14 από την Τότεναμ. Πρόσφατα βρέθηκαν στον τελικό του EFL Cup, όπου γνώρισαν την ήττα από τη Λίβερπουλ (1-0) και έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν κάποιο τίτλο.

Ο Αργεντινός προπονητής επιμένει να ζητάει στήριξη από τους φιλάθλους, αφού χτίζει την ομάδα από την αρχή, ωστόσο ο κόσμος έχει στραφεί αρκετές φορές απέναντί και στον ίδιο αλλά και στους ποδοσφαιριστές.Η εικόνα της Τσέλσι στις τελευταίες αναμετρήσεις είναι αισθητά βελτιωμένη, αφού οι «Μπλε» μετρούν μόλις μία ήττα σε επτά αγώνες. Παρόλα αυτά ο κόσμος που συνήθισε στις επιτυχίες που έφερε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνεχίζει να ασκεί έντονη κριτική στον τρόπο που διοικεί την ομάδα ο Τοντ Μπέλι.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x