Αγγλία

Ποτσετίνο: «Δεν είμαι κλόουν, είμαι προπονητής»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πανηγύρισε ξέφρενα την επική νίκη (4-3) με ανατροπή επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σχολιάστηκε γι’ αυτό.

Η χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3) είναι από αυτά τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που δημιουργούν έντονα συναισθήματα, ασχέτως αν βρίσκεσαι στην πλευρά του νικητή ή του ηττημένου. Και πώς να μην συμβεί αυτό, όταν μιλάμε για ένα ματς που σημειώθηκαν επτά γκολ, με δύο ανατροπές του σκορ, η μία εξ’ αυτών με δύο γκολ μετά το 100’!

Στην περίπτωση δε του προπονητή των «μπλε», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε να βγάζει από μέσα του όλη την ένταση του αγώνα. Ο Αργεντίνος προπονητής, που έχει κατακριθεί από δημοσιογράφους για έλλειψη πάθους, άρχισε να τρέχει το γήπεδο μετά το γκολ του Κόουλ Πάλμερ. Μιλώντας μάλιστα μετά το παιχνίδι υπερασπίστηκε τον εαυτό του υποστηρίζοντας πως κατά την διάρκεια του αγώνα οφείλει να είναι ήρεμος, με τη λήξη όμως δικαιούται να εκφράσει το πάθος της στιγμής.



«Πάθος δεν είναι να είσαι τρελός που κάνει ανόητα πράγματα στα άκρα... Δεν είμαι έτσι», δήλωσε ο Ποτσετίνο μετά το παιχνίδι. «Η ομάδα πρέπει να δείξει πάθος με 11 παίκτες στο γήπεδο, να τρέχουν, να προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακτήσουν την μπάλα και να σκοράρουν. Νομίζω ότι αυτό είναι το πάθος που πρέπει να δουν οι οπαδοί μας», είπε ο Αργεντινός.

«Χρειάζομαι να είμαι ψύχραιμος, ήρεμος και σχολαστικός για να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, φυσικά, δείξε το πάθος σου όπως έδειξα σήμερα. Δεν είναι τσίρκο που χρειάζεσαι ένας κλόουν. Δεν είμαι κλόουν, είμαι ο προπονητής, αν κάποιος θέλει κλόουν ας ψάξει να βρει», είπε ο 52χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x