Αγγλία

Ποτσετίνο: «Να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης; Το ποδόσφαιρο σε βάζει εκεί που αξίζεις»

Δεν σκέφτεται την προοπτική να προπονήσει την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, το μόνο που σκέφτεται αυτήν την στιγμή είναι η Τότεναμ.

Προετοιμάζει την ομάδα του για τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τις τελευταίες μέρες , αλλά οι ερωτήσεις για το μέλλον του συνεχίζονται.

«Δεν έχω άλλους στόχους, παρά μόνο να προπονώ την Τότεναμ», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στο «MARCA Radio» και πρόσθεσε:«Δεν ονειρεύομαι μακροπρόθεσμα, το ποδόσφαιρο θα σε βάλει εκεί που αξίζεις».

Η Τότεναμ θα κάνει προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το αίτημα που έκανε για να κοιμηθεί η ομάδα του εκεί το οποίο απορρίφθηκε.

«Θα προετοιμαστούμε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν θα κοιμηθούμε εκεί», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ και επισήμανε: «Ρωτήσαμε το Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά αρνήθηκε».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως δεν απέφυγε να ζητήσει ενισχύσει από την διοίκηση, προσθέτοντας πως χρειάζεται περισσότερο «βάθος» στο ρόστερ.

«Δεν θα πάρω αποφάσεις πριν τελειώσει ο τελικός. Είναι σημαντικό να ξέρω το πλάνο για το μέλλον. Αν θέλουμε να κερδίσουμε του χρόνου, πρέπει να έχουμε εφόδια».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Φαλάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x