Αγγλία

Έξι παίκτες και μόλις δυο γκολκίπερ έπαιξαν σε κάθε ματς της Πρέμιερ!

Στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα και στη διάρκεια μιας ομολογουμένως δύσκολης σεζόν, μόλις έξι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν να αγωνιστούν σε όλα τα 90λεπτα!

Στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα και στη διάρκεια μιας ομολογουμένως δύσκολης σεζόν, μόλις έξι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν να αγωνιστούν σε όλα τα 90λεπτα και μάλιστα, οι δύο δεν είναι τερματοφύλακες!

Έχει ειπωθεί πολλάκις ότι η σεζόν στην Αγγλία ήταν ιδιαιτέρως απαιτητική λόγω του εξαντλητικού προγράμματος προκειμένου να εξυπηρετηθεί το ποδοσφαιρικό καλεντάρι, με τους παίκτες συχνά να δίνουν αλλεπάλληλα παιχνίδια και λέξεις όπως προετοιμασία, προπόνηση κι αποθεραπεία να μένουν απλά στο λεξικό.

Γι’ αυτό λοιπόν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τη σεζόν που έφυγε για την Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχασαν λεπτό από τις 38 αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν, με τέσσερις εξ αυτών να είναι τερματοφύλακες.

Κι αν θεωρείται λογικό για τη συγκεκριμένη θέση να χάνει σπάνια συμμετοχή, τότε αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους δύο «βιονικούς» μέσους που συμπλήρωσαν τα 3.420 λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x