Αγγλία

Πρέπει να… ανέβει για Νεγρέδο

Δεν είναι αρκετά τα 23 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να αποσπάσει το «ναι» της Σεβίλλης για τον Άλβαρο Νεγρέδο.

Τον Άλβαρο Νεγρέδο έχει βάλει στο… στόχαστρο η Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Κάρλος Τέβες.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι να αποσπάσει το «ναι» της Σεβίλλης για τον Ισπανό επιθετικό, καθώς η πρώτη της… προσπάθεια, ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ έπεσε στο… κενό από τη διοίκηση του συλλόγου.

Οι Ανδαλουσιανοί έχουν ορίσει ως τιμή για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή τα 28 εκατομμύρια ευρώ. Από την Ισπανία, όμως, προκύπτει ότι θα μπορούσαν οι δύο ομάδες να τα βρουν κάπου στη μέση και στα 25-26 εκατομμύρια. Η διαφορά αν μη τι άλλο δεν είναι μεγάλη, αλλά έχει να κάνει με το αν η Σίτι έχει τη διάθεση να… ανέβει κι άλλο στα χρήματα και να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα στην Ισπανία λένε ότι ο Νεγρέδο έχει συμφωνήσει για το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι και αναμένει την συμφωνία των δύο ομάδων για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x