Αγγλία

«Ψάχνεται» για Κάρολ η Έβερτον

Λύση στο επιθετικό της πρόβλημα αναζητά η Έβερτον και ήδη τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Γουέστ Χαμ για τον Άντι Κάρολ.

Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Μπέρνλι, έγινε ακόμα πιο εμφανές το επιθετικό πρόβλημα της Έβερτον, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Άντι Κάρολ.

Περίπου 20 εκατ. ευρώ είναι το ποσό, το οποίο θα προσφέρουν τα «ζαχαρωτά» σύμφωνα με την «Sun», για να πείσουν τα «σφυριά» να τους παραχωρήσουν τον Άγγλο επιθετικό. Οι διοικούντες της ομάδας ψάχνουν εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου και πιστεύουν πως ο Κάρολ θα μπορέσει να λύσει εν μέρει το πρόβλημα τους.

Με την πίεση πλέον να αυξάνεται στο πρόσωπο του Ρόναλντ Κούμαν είναι σίγουρο πως θα αναζητηθούν λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, η οποία είναι και αυτή που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το γεγονός αυτό έχει γίνει πιο διακριτό ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Λουκάκου, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την περυσινή σεζόν (26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις).

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x