Αγγλία

Ράσφορντ: Τρίτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ στα ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Ο Μάρκους Ράσφορντ σημείωσε το πέμπτο του γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και έγινε ο τρίτος σκόρερ της ομάδας του, στο ντέρμπι της πόλης, πίσω από τους Γουέιν Ρούνεϊ και Έρικ Καντονά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκε με 3-1. Οι ποδοσφαιριστές του Τεν Χαγκ δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν την ένταση με την οποία αγωνίζεται η ομάδα του Γκουαρδιόλα και το τελικό σκορ μάλλον αδικεί τους «Πολίτες».

Ο Μάρκους Ράσφορντ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, εκτελώντας υπέροχα στην κίνηση, έξω από την περιοχή. Με αυτό το γκολ ο Άγγλος έφτασε τα πέντε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και ο αριθμός αυτός τον κατατάσσει στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή της βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ με οκτώ τέρματα, ενώ στη δεύτερη ο Έρικ Καντονά με επτά.

Σημαντικό ρεκόρ για τον 26χρονο που έχει πλέον μάθει να ζει με την αμφισβήτηση και η παραμονή του στο Νησί αναμένεται να αποφασιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Με αυτό το γκολ ο Ράσφορντ έφτασε τα έξι στη σεζόν, ενώ έχει μοιράσει άλλες τόσες ασίστ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x