Αγγλία

Πώς η… Κέιτι Πέρι βοήθησε τον Πολ Μάλιν να πάρει τα πάνω του και να βάλει 121 γκολ σε τέσσερα χρόνια!

Ο γκολτζής της Ρέξαμ, Πολ Μάλιν, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η Κέιτι Πέρι (!) στο να μπει ξανά η καριέρα του σε ανοδική πορεία.

Μπορεί το όνομά του να μην ακούγεται τόσο πολύ εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο οι μυημένοι γνωρίζουν τον Πολ Μάλιν από τα δεκάδες γκολ που βάζει κάθε χρόνο με τη Ρέξαμ.

Ο 29χρονος φορ από το Λίβερπουλ, που μάθαμε ακόμα καλύτερα μέσα από το ντοκιμαντέρ Welcome to Wrexham, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες την αυτοβιογραφία του με τίτλο My Wrexham Story, μέσω της οποίας αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η... Κέιτι Πέρι στο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε παλαιότερα στην καριέρα του!

Βλέπετε, όταν αγωνιζόταν στην Τρανμίρ Ρόβερς μεταξύ 2018 και 2020, ο Βρετανός είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και σκόραρε με το σταγονόμετρο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σκεφτεί μέχρι και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί!



«Είπα στη γυναίκα μου, τη Μόλι, όταν δεν ήθελα να πάω για προπόνηση. Άλλωστε δεν θα έπαιζα. Ήθελα απλά να μείνω στο σπίτι» αναφέρει στο βιβλίο ο Μάλιν, που εξηγεί πως η σύζυγός του τον έπεισε να σηκωθεί και να ξεκινήσει για την προπόνηση της Τρανμίρ.

«Τότε με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε να ακούσω ένα κομμάτι του 2010, της Κέιτι Πέρι, που λεγόταν ”Firework”. Μου έλεγε πως ήταν για μένα. Το έβαλα στο αυτοκίνητο και για πρώτη φορά έδωσε σημασία στους στίχους. Άκουσα υπέροχα λόγια για το ότι πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, με έκανε να συγκινηθώ καθώς σκεφτόμουν γιατί η μητέρα μου είπε να το ακούσω» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής, που αναθάρρησε και εν συνεχεία έκανε πράματα και θάματα παίρνοντας μεταγραφή στην Κέμπριτζ και μετρώντας 36 γκολ σε 56 συμμετοχές μέσα σε ενάμιση χρόνο!

Ακολούθησε η Ρέξαμ των Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλένι το 2021, με τον Μάλιν να εξελίσσεται σε θρύλο του κλαμπ και να έχει μέχρι σήμερα 85 τέρματα σε 110 ματς με τον ουαλικό σύλλογο...

Να ‘ναι καλά η Κέιτι Πέρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x