Ο Ρίο Φέρντιναντ υποστηρίζει ότι το να νικάς τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» είναι γλυκό συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Επίσης ο υψηλόσωμος παλαίμαχος αμυντικός τόνισε ότι όταν η ομάδα επικρατούσε στην έδρα των «Reds» την επόμενη μέρα έβγαινε μαζί με τους συμπαίκτες του στους δρόμους με ψηλά το κεφάλι, ενώ σε περίπτωση ήττας εισέπρατταν σκληρή κριτική. Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» έχει φύγει με τη νίκη από την έδρα της Λίβερπουλ στις τέσσερις από τις εννιά επισκέψεις του.
«Πριν από παιχνίδι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν πας στο σχολείο ή περπατάς στα μαγαζιά ή βρίσκεσαι σε κάποιο άλλο μέρος σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να νικήσουμε στον αγώνα. Είναι γλυκό το συναίσθημα όταν κερδίζεις στο Άνφιλντ», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Η σημασία αυτών των παιχνιδιών δεν έχει χαθεί για κάποιον που παίζει τώρα και αυτό το έχεις στο μυαλό σου όταν αγωνίζεσαι».
Πάντως, ο Ρίο Φέρντιναντ θα προτιμούσε (όπως και πολλοί άλλοι) να δει τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο πλαίσιο άλλης διοργάνωσης. «Το να κατακτήσεις το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ είναι μεγάλο κίνητρο, ειδικά τώρα που οι δύο ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την θέση τους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει και οι δύο να δουν το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Είναι κρίμα που το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξάγεται για το Γιουρόπα Λιγκ και όχι για το Τσάμπιονς Λιγκ», κατέληξε.
Αύριο η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο αγώνα στην φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως έχουν τα πράγματα στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή και οι δύο ομάδες δύσκολα θα καταφέρουν να βγουν μέσα στην τετράδα. Ο μόνος δρόμος για να βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι να κατακτήσουν το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ.
Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






