Αγγλία

Ρόι Κιν: Ποιες οι ηχηρές απουσίες από την καλύτερη 11άδα της Γιουνάιτεντ που επέλεξε

Ο Ρόι Κιν άφησε μεγάλα ονόματα εκτός ενδεκάδας από την καλύτερη σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χρόνια της Premier League.

Την καλύτερη ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χρόνια της Premier League επέλεξε ο Ρόι Κιν. Ο 50χρονος θρύλος των «διαβόλων» δεν άφησε απλώς ιπποτικά τον εαυτό του εκτός σύνθεσης, αλλά έπραξε το ίδιο και με άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Πολ Σκόουλς και ο Ερίκ Καντονά.

Για το τέρμα προτίμησε τον Πίτερ Σμάιχελ αντί των Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ και Νταβίντ Ντε Χέα. Για τα άκρα της άμυνας επέλεξε τους Ντένις Ίργουιν και Γκάρι Νέβιλ, ενώ για τα στόπερ τους Γκάρι Πάλιστερ και Γιαπ Σταμ, παρότι θα περίμενε κανείς παίκτες όπως οι Φέρντιναντ, Βίντιτς ή Μπρους.

Για το κέντρο οι επιλογές του ήταν ο Μπράιαν Ρόμπσον και ο Πολ Ινς αφήνοντας εκτός του εαυτό του και τον Πολ Σκόουλς, ενώ για τα άκρα μάλλον αναμενόμενα προτίμησε Ράιαν Γκιγκς και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τέλος, για την επίθεση επέλεξε Κριστιάνο Ρονάλντο και Γουέιν Ρούνεϊ κι όχι κάποιον από τους Ερίκ Καντονά, Άντι Κόουλ, Ντουάιτ Γιόρκ ή Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x