Αγγλία

Νότιγχαμ και Έβερτον μάχονται για τον Σαΐς!

Ο Ρομέν Σαΐς επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, με τις δύο αγγλικές ομάδες αλλά και μία από το Κατάρ να δίνουν μάχη για την απόκτησή του.

Η Νότιχαμ Φόρεστ συνδύασε την επιστροφή της στην Premier League με ιδανικό τρόπο, αφού μία αγωνιστική πριν το φινάλε κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Πλέον, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αρχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, με μία εκ των θέσεων στις οποίες ψάχνεται για ενίσχυση να είναι αυτή του στόπερ.

Μια περίπτωση που καλοβλέπει η Φόρεστ είναι αυτή του Ρομέν Σαΐς, με τον αρχηγό της εθνικής Μαρόκου να αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του αφού επιθυμεί να αποχωρήσει μετά από έναν χρόνο στην Μπεσίκτας.

Παρόλα αυτά, η Νότιγχαμ δεν παίζει μόνη της, αφού για τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Έβερτον.

Με τον Σαΐς την ίδια ώρα να έχει στα χέρια του μια τεράστια πρόταση από το Κατάρ αλλά να επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη, ενώ ορισμένα γαλλικά κλαμπ εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του.

Ο Σαΐς, πριν την Μπεσίκτας, αγωνίστηκε για μια εξαετία στην Γουλβς, ενώ πέρασε νωρίτερα και από Ανζέ, Χάβρη και Κλερμόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x