Αγγλία

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώθω σαν 30άρης, θέλω να παίξω μέχρι τα 42»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως νιώθει σαν 30άρης, ενώ θέλει να ανακαλύψει αν θα μπορέσει να παίζει μέχρι και τα 42 του χρόνια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχει συμπληρώσει το 36ο έτος της ηλικίας του - στις αρχές Φεβρουαρίου γίνεται 37 - ωστόσο παραμένει σε τρομερά εξαιρετική φόρμα όσο ελάχιστοι αθλητές!

Άλλωστε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στην κατηγορία των «υπεραθλητών», με τα φυσικά του σωματικά προσόντα, την έκρηξη, την ταχύτητα, αλλά και το άλμα του να... προκαλούν θαυμασμό ακόμα και σε αυτή την ηλικία!

Βέβαια, ο ίδιος ρίχνει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο ώστε να διατηρεί το σώμα του σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως νιώθει σαν... 30άρης, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 42 του χρόνια.

«Γενετικά νιώθω σαν να είμαι 30 ετών. Φροντίζω πολύ το σώμα και το μυαλό μου. Θέλω να ανακαλύψω αν θα παίξω μέχρι τα 40, 41 ή 42 μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο καθημερινός μου στόχος είναι να απολαμβάνω τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «CR7».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x