Αγγλία

Τι είδε ο Φέρντιναντ στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο κι έμεινε άφωνος

Ο Ρίο Φέρντιναντ αναφέρθηκε σε μια επίσκεψή του στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο που τον άφησε… άναυδο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Η αγωνιστική μακροζωία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν οφείλεται απλά στα καλά γονίδια, αλλά και στην αφοσίωση που δείχνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σε αυτό που κάνει. Ο Ρίο Φέρντιναντ σε διαδικτυακή του συζήτηση με τον Βρετανό πυγμάχο Άντονι Τζόσουα είπε μια ιστορία που δείχνει τη νοοτροπία του Πορτογάλου σούπερ σταρ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες για μια εξαετία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Κριστιάνο ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο από μικρός. Κάποια φορά είχα πάει στο σπίτι του. Μπαίνω μέσα και βλέπω 6-7 άτομα να κάθονται στο σαλόνι. Τον ρωτάω ‘Ποιοι είναι όλοι αυτοί ρε φίλε;’. Και μου απαντά ‘είναι ο προσωπικός μου μασέρ, ο διατροφολόγος μου, ο γιατρός μου, ο φυσιοθεραπευτής μου, ο προσωπικός μου σεφ…’. Είχε όλους αυτούς τους ανθρώπους για να φροντίζουν να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Εκείνη την εποχή κανένας δεν έκανε κάτι τέτοιο. Κατά κάποιο τρόπο έβλεπε μπροστά. Έδινε από παλιά προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια που θα τον έκανε καλύτερο. Όταν ήταν στη Γιουβέντους οδηγούσε δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Τορίνο για να πάει να κάνει ειδική θεραπεία μέσα στη θάλασσα. Άλλοι κοιτάζουν να ξαπλώσουν ή να βγουν, εκείνος αναζητεί πάντα αυτό το κάτι που θα τον κάνει να ξεχωρίσει», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός.

«Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ. Ο τύπος είναι απίστευτος. Όταν ήρθε στη Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά ήταν ένα… μωρό, αλλά εξελίχθηκε. Η εμμονή του για να γίνει ο καλύτερος δεν σταματά ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο. Ο τύπος θέλει να φτάσει στην κορυφή και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x