Αγγλία

Ρότζερς: «Δεν ήξερα για Τζέραρντ»

Άγνοια για τα «γενέθλια» του Τζέραρντ στη Λίβερπουλ (που σαν σήμερα έκανε ντεμπούτο πριν 16 χρόνια) δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, όντας εν μέρει λυπημένος που τον άφησε στον πάγκο με τη Στόουκ.

Αν το γνώριζε θα τον είχε βασικό (έστω και τιμητικά). Δεν το ήξερε όμως και τον άφησε στον πάγκο!

Το Σάββατο (29/11), ο μεγάλος Στίβεν Τζέραρντ συμπλήρωσε 16 χρόνια από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε άγνοια για το γεγονός!

«Δεν το γνώριζα πως συμπλήρωνε 16 χρόνια μέχρι που μπήκα στα αποδυτήρια και διαβάσα το match programme. Ένιωσα λίγο άσχημα που δεν τον είχα βασικό, αλλά είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Σκέφτεται το καλό της ομάδας. Σε κάθε παιχνίδι, βλέπω ποιοι παίκτες είναι ικανοί να μας φέρουν τη νίκη. Μπήκε σαν αλλαγή και με την εμπειρία του μας βοήθησε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς. Πάντα ο Στίβεν θα παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας», είπε σχετικά ο τεχνικός των κόκκινων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x