Ο Μο Σαλάχ μαζί με τον Άντι Ρόμπερτσον δέχθηκαν τα δώρα από το προπονητικό επιτελείο της Λίβερπουλ στην τελευταία τους παρουσία στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, πριν από το τελευταίο τους παιχνίδι με τα κόκκινα και «αντίο» έπειτα από 9 χρόνια τεράστιας προσφοράς.
Ο Άρνε Σλοτ θέλησε μπροστά σε όλους να ευχαριστήσει τους δυο παίκτες που έδωσαν καρδιά και ψυχή για το καλό της ομάδας, για να πάρουν κι εκείνοι τον λόγο.
Ο «Φαραώ» τόνισε πως: «Όταν κερδίζεις κάτι με τον σύλλογο, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να νιώσεις... Είναι ο καλύτερος σύλλογος για να βρίσκεσαι στις νίκες και ο χειρότερος για να βρίσκεσαι στις ήττες».
Ο «Ρόμπο» από την πλευρά του θέλησε να πει απλά πως στο «Άνφιλντ», πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του...
Such lovely words ?? pic.twitter.com/027lzZNMVQ
— Liverpool FC (@LFC) May 23, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






