Αγγλία

Σαλάχ: «Θέλω να με αναγνωρίζουν ως τον κορυφαίο, πρωταρχικός μου στόχος η Χρυσή Μπάλα»

Για τη μεγάλη του επιθυμία να κατακτήσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, μίλησε στο «France Football» ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Συνέντευξη στο «France Football» έδωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, μιλώντας για την επιθυμία του να κατακτήσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, ενώ τόνισε πως επιθυμεί να χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου!

«Θέλω να με αναγνωρίζουν ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Το να κατακτήσω την Χρυσή Μπάλα είναι ένας από τους πρωταρχικούς μου στόχους. Θέλω να γίνω ο δεύτερος Αφρικανός που την παίρνει μετά τον Τζορτζ Γουεά. Είναι αλήθεια πως είχα σοκαριστεί με τη θέση που πήρα στην ψηφοφορία του 2021 (σ.σ. έβδομη)», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός της Λίβερπουλ και συνέχισε λέγοντας:

«Για φέτος, η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. στον τελικό του Champions League) αποτελεί μειονέκτημα, παρά το γεγονός ότι έκανα καλό παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό δεν ακυρώνει όσα πέτυχα τους προηγούμενους μήνες. Αν δεν κατακτήσω την Χρυσή Μπάλα για το 2022, θα κάνω τα πάντα για να την πάρω την επόμενη χρονιά. Θέλω οι αντίπαλοι αμυντικοί να με βλέπουν και να λένε «πάλι αυτός;»! Στόχος μου είναι να μην έχουν χρόνο να επαναπαυθούν. Πρέπει να αισθάνονται απειλή κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια του 90λεπτου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x